2011 m. sausio 19 d., trečiadienis

Dovana:)



Prieš porą dienų nustebino mano bendravardės Agnės iš už jūrų marių laiškas, kuriame buvo parašyta, kad ji mano veltinio dienoraščiui skyrė apdovanojimą. Esu labai pamaloninta, nes paskutiniu metu labai mažai berankdarbiauju, o dar mažiau rašau ir rodausi. Ačiū, Agne! Tavo laiškas net įkvėpimą ką nors nuveikti įpūtė:) Aš taip pat nuolat skaitau Tavo dienoraštį, nes nuolat juntu, jog turim ne tik tą patį vardą, bet ir šiaip kažką panašaus, sunkiai žodžiais nusakomo, kažkas ore taip sakant:) O antras punktas, kurį parašei apie save dėl miego, typ top apie mane - jei neišmiegu 8 valandų, žmogaus iš manęs nėra:) Tik paveldėjau tai iš tėčio.

Bandau surašyti apie save 7 tikrus ir teisingus dalykus. Nelengva.
1. Esu krikščionė ir kasdien dėkoju Dievui už kiekvieną sekundę, kurią pragyvenu, už kiekvieną žmogų, kurį sutinku, už kiekvieną dovaną, kurią gaunu. Mokausi mylėti, klystu ir vėl mokausi.
2. Labai branginu savo šeimą ir geriausiai jaučiuosi namie. Dabar, kai trečią kartą artėja nėštumo atostogos, net saldu, kai pagalvoju, kad nebereiks eiti į darbus ir galėsiu mergaites lydėti į darželį ir ramiai pasiplepėjus vietinėj parduotuvėlėj su pardavėjom, parpėdinti namo. Ruošti pietus, sėti ridikėlius ir salotas, pamegzti, pavelti, vakare visų sulaukti namie. Ech...
3. Labai labai nemėgstu konfliktų. Mane jie išsunkia, priteršia visą vidų savaitėms. Žmonių, kurie nuolat bando provokuoti konfliktus, vengiu ir net bijau. Nemėgstu net visokių diskusijų laidų, kai žmonės pradeda rėkti vienas ant kito. Brrr...
4. Mėgstu rankdarbius (ot naujiena:))). Labiausiai - veltinį ir skrebinimą. Bet be to dar siuvinėju, mezgu, neriu.
5. Kai buvau maža, sakiau, kad užaugus turėsiu 7 vaikus ir dirbsiu mokytoja:)
6. Labai mėgstu pomidorus ir patiekalus iš bulvių.
7. Visuomet prigaminu per daug maisto. Kažkoks malonumas matyti pilnus puodus. Kai vyksta kokios didelės bažnyčios šventės kaip Palapinių šventė, mėgstu gaminti armijai žmonių ir maišyti didžiulius puodus:)

Dabar bus sunku, nes seku labai daug dienoraščių ir nežinau, ką išskirti. Gal grupuosiu.
Austėjos blogas - ar dar kuri mama jo neskaito??? Man patinka Austėjos graži šeima, įkvepiantys darbai ir išmintingi patarimai.
Skrebintojų šeimynėlė:
http://manodienumozaikos.blogspot.com/
http://instudija.blogspot.com/
http://a-perfect-waste-of-time-loriete.blogspot.com/
http://agneja.blogspot.com/
http://issiblaskemintysirdarbai.blogspot.com/
http://latteroom.blogspot.com/
http://mano-mazutis-pasaulis.blogspot.com/
http://www.kitokie-amatai.lt/

Veltinio profesionalės - visad įkvepiančios ir žavinčios savo darbais:

http://viltefelt.blogspot.com/
http://inga-bure-bure.blogspot.com/
http://vaje-atelje.blogspot.com/

Nuostabių darbų darytoja, puikių vaikų šauni mama ir tiesiog sena pažįstama
Vaida:)

Tikėjimo sesės ir draugės:

http://vitosdienorastis.blogspot.com/
http://gyvenam.blogspot.com/

Na, ir žinoma, liko visas būrys nepaminėtų, bet skaitomų ir žiūrimų dienoraščių. Iš vienų skolinuosi receptus, kitur semiuosi įkvėpimo ar tiesiog ganau akis:)